Tarja Edry

Olen 53 v kahden aikuisen pojan äiti, kasvatustieteen maisteri ja rehtori Järvenpäästä. Opettajaurani aloitin Helsingissä 27 vuotta sitten. Viimeiset 16 vuotta olen toiminut Järvenpäässä rehtorina. Osan urastani olen toiminut myös aluerehtorina. Tällä hetkellä rakennamme uutta Harjulan Kampusta. Urani koulutyössä antaa minulle monipuolista näkemystä hoitaa lasten ja nuorten asioita. Tavoitteenani on jossain vaiheessa työskennellä sivistysvaliokunnassa.
 
Politiikassa olen ollut vahvasti mukana 12 vuoden ajan. Viime kaudella hoidin Järvenpään kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tehtäviä ja kaupunginhallituksessa olen työskennellyt 8 vuotta. Nyt olen Keskustan valtuutettu, Järvenpään Keskustan puheenjohtaja, Mestariasuntojen puheenjohtaja, Keusoten Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja ja olen myös Suomen Keskustan sivistyspoliittisen ryhmän jäsen. Olen Järvenpään kirkkovaltuustossa ja Kasvatusjohtokunnan varapuheenjohtaja. Olen aina ollut aktiivinen ja monessa mukana. Voit halutessasi tutustua tarkemmin taustaani CV:n kautta.
 
Sukujuureni tulevat Etelä-Pohjanmaalta.  Nyt asumme Järvenpään Loutissa. Molemmat siskoni ovat opettajia ja vanhempani olivat rehtoreita ja sivistystoimenjohtajia. Kodin perintönä sain elämän eväiksi opit avoimuudesta, oikeudenmukaisuudesta ja turvallisuudesta sekä rohkeuden tuoda asiat esille suoraan ja rehellisesti. Näillä periaatteilla haluan tehdä työtä yhteiseksi hyvinvoinniksemme.

Laaja ansioluetteloni