Tarja Edry

Olen 51 v kahden lähes aikuisen pojan äiti, kasvatustieteen maisteri ja rehtori Järvenpäästä. Opettajaurani aloitin Helsingissä 25 vuotta sitten. Viimeiset 14 vuotta olen toiminut Järvenpäässä rehtorina, nyt kahdessa yksikössä. Osan urastani olen toiminut myös aluerehtorina. Urani koulutyössä antaa minulle monipuolista näkemystä hoitaa lasten ja nuorten asioita. Tavoitteenani on jossain vaiheessa työskennellä sivistysvaliokunnassa.
 
Politiikassa olen ollut vahvasti mukana 10 vuoden ajan. Viime kaudella hoidin Järvenpään kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tehtäviä. Nyt olen Keskustan valtuutettu ja Järvenpään kaupunginhallituksen jäsen sekä Keusoten Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja. Olen myös Järvenpään kirkkovaltuustossa ja Kasvatusjohtokunnan varapuheenjohtaja. Olen aina ollut aktiivinen ja monessa mukana. Voit halutessasi tutustua tarkemmin taustaani CV:n kautta.
 
Sukujuureni tulevat Etelä-Pohjanmaalta.  Nyt asumme Järvenpään Loutissa. Molemmat siskoni ovat opettajia ja vanhempani olivat rehtoreita ja sivistystoimenjohtajia. Kodin perintönä sain elämän eväiksi opit avoimuudesta, oikeudenmukaisuudesta ja turvallisuudesta sekä rohkeuden tuoda asiat esille suoraan ja rehellisesti. Näillä periaatteilla haluan tehdä työtä yhteiseksi hyvinvoinniksemme.

Laaja ansioluetteloni